Ovog petka (15. lipnja) održava se meet&greet event s istaknutim osječkim hip-hop glazbenikom Kandžijom.

Počevši od 18 sati u zagrebačkom Dirty Old Shopu (Tratinska 18) počinje druženje s autorom novog albuma ‘Beton’ koji predstavlja još jedno u nizu njegovih samostalnih glazbenih putovanja u kojem ponovno potvrđuje da je “u vrhu domaćih liričara”.

Sniman u garaži bez ikakve izolacije, okružen samo betonskim zidovima, album donosi 10 pjesama u kojima Kandžija majstorski ovladava tekstovima i preciznim zvukovima matrica.

Upravo je objavljen i videospot ‘Grah’ sniman u podzemnoj garaži gdje je nastao i sam album. Kako kaže Kandžija, ovaj glamurozni spot može se okarakterizirati kao “underground kulinarski show”. U spotu se pojavljuje i njegov bend ‘Gole žene’, kao i prijatelji s estrade: Toxara, Svemirko, Spinoza, Bruto Geto, DJ Pips, Aron…

Režiju videospota potpisuju Denis Komljenović i Kandžija, dok je za montažu zaslužna Maida Srabović.

Za tvrde, futurističke i prljave beatove zaslužni su Koolade, Sett (Krankšvester), Siky i Darkan Kingić (Gole žene). Na albumu gostuju poznata glumica i pjevačica Ivana Rushaidat i mladi raper Spinoza iz Našica te ekipa s basketa na ‘Ekipa s basketa’, dok je mix i master radio Luka Tralić Shot (Elemental).

Svi koji na druženju kupe album dobit će i pozivnicu za intimni koncert Kandžije i Golih Žena koji će se održati istog dana na tajnoj lokaciji.

Komentiraj