Samo je jedna Becutanova priča, a ove je godine pod nazivom ‘Becutanovo snježno ruho’ ispričana je u zimskom okruženju zagrebačkog Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava, u društvu obitelji Mraz – Marijane Batinić i Luke Nižetića.

Brojni mališani, ali i mame i tate sudjelovali su u bogatom cjelodnevnom druženju, dječjim predstavama, nagradnim igrama te brojnim drugim iznenađenjima, kroz koja su ih veselo vodili Marijana i Luka.

“Zahvalna sam što sam barem na jedan dan mogla postati Mrazica i to baš u ‘Becutanovoj snježnoj priči’ i što sam mališanima mogla ispuniti njihove želje. Želja je bilo puno i baš svaku smo ispunili“, naglasila je Mrazica Marijana Batinić.

“Uvijek me oduševljavaju ovi blagdanski dani, kada smo svi okruženi jednim posebnim raspoloženjem, a mom veselju nije bilo kraja kada sam dobio poziv za sudjelovanjem u Becutanovoj priči’. Neopisiv je osjećaj vidjeti nasmijana dječja lica, zajedno smo pjevali i smijali se, a kada su tu još Becutan, za naše najmlađe, radost je još veća“, rekao je Mraz Luka Nižetić koji je izvrsnio nadopunio blagdanski program.

Prekrasna Becutanova priča na hrvatskom tržištu traje već punih 39 godina, a upravo su na ovakvim događajima vidljivi osjećaji povjerenja, ljubavi i bliskosti korisnika koji ih godinama vjerno prati.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Povjerenje i tradicija branda prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo besprijekorna kvaliteta.

Nova formulacija u Becutanovu portfelju – Becutan ulje s lavandom, namijenjeno njezi i zaštiti bebine i dječje kože. Formulacija je obogaćena prirodnim uljem s lavandom, porijeklom s otoka Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju i proizvodnji jednog od najkvalitetnijih ulja s lavandom, dokazanog blagotvornog djelovanja i jedinstvenog mirisa.

Komentiraj