Madonna za Netflix sprema dokumentarac o svojoj turneji ‘Madame X’

Madonna bi za Netflix trebala snimiti dokumentarac koji sadrži brojne snimke s njezine problematične turneje ‘Madame X’ na kojem je promovirala album istoimenog naziva. Film će se velikim djelom sastojati od snimaka ​​Madonne u backstageu, a trebao bi detaljno predstaviti brojne probleme koje je imala s ozljedama kuka i koljena, zbog čega je bila prisiljena otkazati nekoliko datuma 2019. i početkom 2020. godine.

“Madonna je doslovno uložila krv, znoj i suze u turneju ‘Madame X’ i želi ovim dokumentarcem pokazati kakav je to spektakl zapravo bio”, izjavila je osoba bliska Madonni za magazin The Sun. Isti izvor rekao je i slijedeće: “Madonna nije tip žene koji bi se izgubila negdje u pozadini, tako da će gledatelji zasigurno biti svjedoci i njezinog specifičnog smisla za humor. Provela je tjedne gledajući snimke s turneje i pomažući u uređivanju dokumentarca kod kuće u SAD-u.”

Novi dokumentarac o Madonni stiže 30 godina nakon njenog dokumentarca ‘Truth Or Dare’, koji je zabilježio život na cesti tijekom njezine turneje ‘Blond Ambition’. Paralelno s radom na spomenutom dokumentarcu Madonna također radi i na igranom filmu o svom životu, koji režira i potpisuje zajedno s Diablom Cody povodom kojega je krajem prošle godine izjavila: “Želim prenijeti nevjerojatno putovanje na koje me život poveo kao umjetnicu, glazbenicu, plesačicu i ljudsko biće, pokušavajući se probiti na ovom svijetu.”

Komentiraj