Karijera Due Lipe otkriva i njene najbolje odjevne kombinacije

Screenshot YouTube

Kratki pregled karijere mlade glazbenice Due Lipe otkriva njene najbolje odjevne kombinacije, koji su  i  pjesme i video spotove podigli na višu razinu.

Engleska pjevačica je zadivila javnost albumima ‘Dua Lipa’ i ‘Future Nostalgia’. Poznata je po brojnim singlovima, remixevima i suradnjama, a u medijima i kroz razne komentare se uvijek provlači priča o njenom manekenskom izgledu i smislu za modu. Dua Lipa u video spotovima uvijek predstavljala efektne dizajnerske kombinacije, koji su joj pripisali epitet mladenački lijepe i pametne glazbenice. 

Na koncertima se skoro uvijek odlučuje za glamuroznija ili ‘šljokičasta’ izdanja, a oni koji prate njen stil će sigurno istaknuti kako joj kraće haljine ili hlače pristaju odlično uz vitku figuru. Mnogi korisnici društvenih mreža, specijalizirani portali ili lifestyle časopisi često komentiraju njenu ležernost, a Dua Lipa to najviše naglašava odabirom odjeće u slobodno vrijeme.

Ona i pripadnici njene generacije obožavaju urbanu modu. Platformirane tenisice, upečatljivi sportski odjevni komadi uz dodatak retro stila, njoj i vršnjacima dozvoljavaju slobodu pri kretanju gradskim ulicama.

Komentiraj