HINA/Lana Slivar Dominić

JANDROKOVIĆ “Danas je prilika da Hrvatska učini čudo”

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u nedjelju je, uoči finalne nogometne utakmice Hrvatska-Francuska, rekao kako je danas velika prilika da Hrvatska postane prvak svijeta i da hrvatski reprezentativci učine čudo u Moskvi.

“Veliko je uzbuđenje još od polufinala. Ustvari, cijeli turnir, svaku utakmicu iščekujem s velikim uzbuđenjem, a danas je posebno jer danas je velika prilika da Hrvatska postane prvak svijeta i da, ustvari, učini jedno čudo. Svi smo uz Vatrene”, poručio je Jandroković u telefonskom razgovoru za Hrvatski radio.

Još jednom čestitao je hrvatskim nogometnim reprezentativcima “na svoj srčanosti, ljubavi prema domovini i snazi koju su pokazali”.

“Nadamo se da će Luka Modrić, kao kapetan, danas podići pehar svjetskog prvaka”, rekao je.

Jandroković kaže da će finalnu utakmicu gledati s navijačima.

“Neke utakmice gledao sam doma, bio sam i u Moskvi, a danas ću biti s navijačima. Danas je ipak posebna utakmica i treba radost i veselje nastupa u finalu podijeliti s navijačima”, naglasio je te dodao kako će hrvatske reprezentativce bodriti u dresu Mandžukića.

“Imam jedan dres od Mandžukića koji sam imao i na svih šest utakmica i koji je donio sreću. Nadam se da će i sedmi puta”, kazao je Jandroković.

Komentiraj