VIDEO: Ilham Mestour je najveća zvijezda Hairstyle News festivala 2018

Hairstyle News festival 2018

Ovogodišnje izdanje Hairstyle News festivala donosi pravu modnu poslasticu. Naime, kao najveća zvijezda festivala najavljena je Ilham Mestour, globalna kreativna direktorica za Keune Haircosmetics i slavna hair stilistica, specijalizirana za high fashion kampanje i revije.

Tijekom svoje dvadesetogodišnje karijere, Ilham Mestour je surađivala s istaknutim licima iz showbusinessa, od svjetski poznatih modnih dizajnera do celebrityja. Kao članica tima legendarnog frizera Luigija Murenua, imala je prilike raditi na revijama modnih velikana kao što su Valentino, Gucci, Rick Owens, Max Mara, Viktor & Rolf i Givenchy. Pored toga, blisko je surađivala i s jednim od najpoznatijih top modela na svijetu, Naomi Campbell, kao i s nizozemskim modelima Imaan Hammam, Doutzen Kroes, Marie-Ange Castom… Njezin rad često krasi prestižne naslovnice Vougea, ELLE-a, Harper Baazara i Marie Claire, kao i kampanje za poznate svjetske brendove.

Ilham Mestour

Rođena je u Maroku, gdje je provela djetinjstvo, s 14 godina radi školovanja se preselila u Nizozemsku. Kaže kako je odrasla u kulturi gdje su žene tjedno provodile sate u frizerskim salonima te je tu krenula njezina ljubav prema zanatu. Nakon formalnog školovanja, Ilham Mestour je započela profesionalno usavršavanje u jednom od najpoznatijih frizerskih salona u Nizozemskoj, koji je redovito pohodila čitava modna elita. Nije trebalo proći puno da se zaljubi u taj glamurozni i blještavi svijet, shvativši da je high fashion ono čime se želi baviti.

Danas je jedna od najcjenjenijih hair stilistica na svijetu i glavna kreativna globalna direktorica za Keune Haircosmetics. Perfekcionistica u svom poslu, izuzetno je posvećena svakom hairstylingu.

“Sve mora biti u sinergiji: svaki detalj, svaka vlas, sve mora biti na svom mjestu“, rekla je jednom prilikom.

Ilham Mestour prezentirat će svoje vrhunsko umijeće stiliziranja i friziranja na nadolazećem Hairstyle News festivalu 2018, koji će se održati 7. i 8. travnja u zagrebačkom Plaza Event Centru.

Prvog dana festivala, u popodnevnim satima, posjetitelji će imati priliku prisustvovati Keune True Beauty Showu, koji donosi premijeru avangardne kolekcije Beyond True Beauty pod nazivom Lost in Perfection, posvećene umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice.

Komentiraj