Ibrahimović priznao: “Brazilski Ronaldo moj je idol, ali Maradona je bio bolji čak i od mene”

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović nedavno je za SportWeek, podlistak Gazzette dello Sport, izabrao najboljih 11 svih vremena i najboljeg nogometaša.

”Buffon na vratima. Lijevo Maxwell, on mi je prijatelj. U sredini obrane Alessandro Nesta i Fabio Cannavaro. Desno Maicon. U sredini Pavel Nedved. Nedved me je natjerao da radim više. Kada sam ga vidio, shvatio sam da ono što radim nije dovoljno. On je mašina, radio je prije, tokom i nakon treninga. Luđak. Zatim su tu Vieira i Xavi. Ta Barcina mašina je bila fenomenalna”, rekao je Zlatan pa je pitao smije li u momčad staviti i igrače s kojima nije igrao:

”Cafua bih možda ipak stavio desno. U napadu je lako. Zidane bi bio ofenzivni veznjak, a u vrhu napada brazilski Ronaldo, moj idol. I naravno, Diego Maradona, najbolji igrač svih vremena. Da, on je bio bolji od mene. Ovaj put sam imao ulogu trenera, tko zna hoću li zaista ikad to i biti”, rekao je.

Ibrahimović je, inače, ozlijeđen i nije na raspolanju Milanu, koji ove godine ozbiljno pretendira na naslov prvaka Italije. No, Ibrahimović je tijekom Božića punio novinske stupce, i to svojom neprimjerenom božićnom čestitkom.

Tako je na Instagramu objavio srednji prst i tako ”čestitao” Božić. Talijanski mediji navode da je zbog tog poteza izgibio brojne fanove katoličke vjereispovijesti.

Komentiraj