Hrvatski nogometaš u Rumunjskoj dobio raskid ugovora, pa pretukao direktora kluba

Hrvatski nogometaš i član rumunjskog Hermannstadta Filip Jazvić (28) pretukao je direktora kluba Răzvana Zamfira, nakon što je dobio vijest da klub više ne računa na njega, pišu tamošnji mediji.

Kada je Zamfir Jazviću ponudio raskid ugovora, nogometaš ga je prvo počeo vrijeđati, a onda je nasrnuo na njega i počeo ga je udarati. Zbog zadobivenih ozljeda Zamfir je završio u bolnici.

“Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Dugo poznajem Filipa. Godinama imamo odličan odnos, još iz Cluja. Šokiran sam. Ne mogu objasniti njegov potez. Rekao sam mu da klub na njega više ne računa, ali da ćemo mu pomoći pronaći novi angažman. Tada je poludio”, rekao je Zamfir za rumunjske medije.

Predsjednik Hermannstadta Iuliu Muresan najavio je privatnu tužbu protiv Jazvića. “Nevjerojatno. U klubu smo odlučili da neki igrači nisu u planovima za ovu sezonu, a među njima je bio i Jazvić. Razvan Zamfir je poslije ručka tu vijest priopćio igraču, a on ga je počeo psovati i onda ga je snažno udario. Ljudi poput njega nemaju što tražiti u nogometu. Za nas je Jazvić prošlost. Protiv njega ćemo pokrenuti i tužbu”, rekao je Muresan.

Jazvić je karijeru započeo u Rudešu, zatim je igrao za Vrapče, Moslavinu, Hrvatski Dragovoljac, Istru i zaprešićki Inter. U inozemstvu je nastupao za Željezničar, Cluj, Targu Mures, Hapoel Haifu, Universitateu Craiovu, Arka Gdyniju i Olimpiju Grudziadz.

Komentiraj