HDZ-ov gradonačelnik Benkovca tri godine nije ispunio imovinsku karticu

Ni nakon tri godine mandata, HDZ-ov gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulić nije ispunio imovinsku karticu, objavio je HRT.

U izvještaju sa sjednice Gradskog vijeća, televizija prenosi kako su oporbeni vijećnici gradonačelnika “optužili za bahatost i nemar” te ustvrdili “da na sjednice dolazi nepripremljen”.

“Poštovani gradonačelniče, u nizu vaših prethodnih izjava ste navodili da ćete uvesti i da uvodite reda u gradskoj upravi, ustavnovama i poduzećima u kojima je osnivač grad. Pitanje glasi, kako vi to mislite napraviti s obzirom na način kako popunjavate imovinsku karticu, netočno, nepotpuno, netransparentno, površno i šlag na kraju, za vas su zakoni nemoralni”, pitao je gradonačelnika vijećnik Jure Prgomet s Nezavisne liste Frane Tokića.

Gradonačelnika nisu zbunila takva pitanja. Od posljednje sjednice Gradskog vijeća, odgovorio je, “potpisalo se puno ugovora, puno je novaca došlo u grad Benkovac, proveli su se i parlamentarni izbori”. “Žao mi je što nemam maramica da brišete suze zbog takvih rezultata”, uzvratio je opoziciji.

Komentiraj