HAK: Zbog olujnog vjetra dionica autoceste A6 otvorena samo za osobna vozila

Zbog olujnog vjetra autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica otvorena je samo za osobna vozila, a obilazak za ostale skupine je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar puše i na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Bristovac i vijadukta Božići te se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h.

Magla u unutrašnjosti

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti.

Danas  do 19 sati zatvorena je županijska cesta ŽC1006 Laz Bistrički-Moravče, zbog održavanja test vožnji tvorničke momčadi “ŠKODA Motorsport” (WRC-Croatia Rally).

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Komentiraj