GRBIN: “Podržao bih Tomaševića za zagrebačkog gradonačelničkog kandidata”

Kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin podržao bi čelnika platforme Možemo Tomislava Tomaševića kao zajedničkog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Grbin je to večeras potvrdio u Dnevniku Nove TV. “Nemam problem da naš zajednički kandidat ne bude iz SDP-a da maknemo Bandića. Ako je to najbolje rješenje i znači da ćemo uspjeti, zašto ne?”, kaže Grbin, komentirajući mogućnost da taj zajednički kandidat bude baš Tomislav Tomašević.

Grbin poštuje uspjeh Možemo na izborima. “Treba ozbiljnije pristupiti politici, više slušati građane i baviti se konkretnim problemima. Zavidim im na energiji na dočeku rezultata, SDP je to imao 2000. godine. Moramo vidjeti gdje griješimo, više slušati građane i mijenjati se”.

“SDP ne može čekati, jer ako mi budemo odugovlačili procese unutar stranke, ako budemo uzeli godinu-dvije da se zbrojimo, vlak će proći. Danas vrijeme ide možda brže nego ikada do sada, i ako čekaš, neće te biti”, kaže Grbin te ističe da SDP mora shvatiti koliko je pogriješio i početi se mijenjati.

Komentiraj