Mario Pavlović

FOTO: Novogodišnji program ‘Božićne bajke’ u veselom ritmu

Treći tjedan ‘Božićne bajke by Mastercard’ na kraju je završio sunčanim vremenom, odličnom atmosferom i živopisnim Badnjakom. Posjetitelji su još jedan vikend uživali u najboljoj gastronomskoj ponudi, odličnoj zabavi i najboljem glazbenom programu u gradu.
Iako je bio ponedjeljak, ugodne temperature i super program u obliku legendarnih ‘Swingersa’ izmamili su osmijehe i ozbiljne plesne pokrete posjetitelja, dok je DJ Ozren Kanceljak još dodatno rasplesao ekipu na glavnom trgu te je dodatno uljepšao divan zimski dan.

Kako se kraj godine ozbiljno približava, najbolji doček je tradicionalno na zagrebačkom Jelačićevom trgu. Svi posjetitelji će se moći zabaviti uz cjelodnevni glazbeni program DJ Frxa kojem će se u 13 sati pridružiti grupa ‘All Stars’ koja će vas rasplesati sa domaćim i stranim hitovima. U 16 sati se na glavni stage vraća rado viđen i slušan Stanko Bondža, a od 20 sati možete uživati uz DJ Sinke Fresha.

Fantastična četvorka ‘Groovy Cakes’ koja utjecaje pronalazi u disco glazbi James Browna, Donne Summer, Brune Marsa, Diane Ross, Grace Jones, Chic, Amy Winehouse i mnogih drugih, pripremit će party koji će biti nabijen energijom, ritmom i pozitivnom atmosferom. Grupa nas od 23 sati najvećim hitovima vodi kroz nezaboravne sedamdesete, osamdesete i devedesete.

Zabava, dobra klopa, miris kuhanog vina te istinski blagdanski ugođaj čekaju nas sve do 6. siječnja 2019. godine.

Komentiraj