Svečanim programom u četvrtak 8. studenog u Puli vrata otvara najveći trgovački centar u Istri – Max City.

Posjetitelje očekuje više od 60 trgovina i brojni ugostiteljski objekti koji nude istarske i inozemne menije, zabava i opuštanje mogu se pronaći u CineStar kinu s pet zvjezdica s čak tri kino dvorane, dok je za najmlađe rezerviran Twister Fun Park. U trgovačkom centru Max City posao će pronaći čak 500 ljudi. Shopping centar ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatan internet.

Lokacija u neposrednoj blizini pulskog šetališta Valkane i Lungomara, nudi i jedinstveni doživljaj ispijanja kave i uživanja u prekrasnoj prirodi, a u ljetnim mjesecima možda i iznenadno kupanje u moru.

Za realizaciju projekta posebna zahvala ide partnerima projekta, glavnom izvođaču radova, tvrtki Kamgrad iz Zagreba koje je radila po projektu renomiranog međunarodnog projektantskog ureda ATP architects and engineers. Projekt potpisuje glavni projektant  Dario Travaš.

Prigodan program uoči otvorenja u četvrtak 8. studenog počinje u 10.30 sati pred glavnim ulazom iz smjera Valkane. S početkom u 19 sati očekuje vas koncert grupe Vatra.

Jutarnji dio programa u petak je posvećen djeci te ih možete prepustiti voditeljima u kreativnoj dječjoj radionici Happy City od 10 do 12 sati, a u popodnevnom terminu od 19 sati dođite i pogledajte modnu reviju na kojoj se predstavljaju neki od brendova iz Max Cityja.

U subotu je dječja radionica Happy City u popodnevnom terminu od 17 do 19 sati, a nastup Zbora Zaro i dječju modnu reviju pogledajte u 11 sati. Nedjeljni program donosi dječju predstavu i radionice za djecu, a traje od 10 do 12.30 sati.

Svi posebni programi povodom otvorenja održavaju se na etaži P1 i besplatni su.

U zimskom razdoblju radno vrijeme centra bit će za većinu trgovina od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koje će raditi od 7 do 22 sata te ugostiteljskih objekata koji će imati prilagođeno radno vrijeme. Ljeti će radno vrijeme svih trgovina biti i duže. Građani do trgovačkog centra mogu stići i autobusima javnog gradskog prijevoza, zahvaljujući Gradu Puli koji je u okruženju izgradio svu potrebnu infrastrukturu.

Komentiraj