FOTO: VIDEO: Izvanredna ekipa udahnula život superjunacima ‘LEGO® filma’

LEGO® film 2

Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svjetskog hita ‘LEGO® film 2’ okupio je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove superjunacima popularnog LEGO® svijeta.

Sandra Perković, Darijo Srna, Bojan Navojec, Dajana Čuljak, Alen Liverić, Bojan Navojec, Mila Elegović, Ervin Baučić, Petra Kurtela sinkronizirali su animirani film. Tu su i modni znalac i analitičar Nenad Korkut kao zlikovac Balthazar te legendarni glazbenik Drago Diklić kao Lex Luthor. Uz njih se u filmu pojavljuju i naši poznati YouTuberi i Influenceri Bloodmaster, Marko Vuletić i Andrea Fabric.

Glavne junake očekuje jedinstveno svemirsko putovanje i svjetovi koji leže iza misterioznih vrata Stairgate. Stanovnici Bricksburga sad su suočeni s novom prijetnjom: napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi. U pokušaju da pobijede napadače i vrate spokoj u LEGO svijet, Emmet, Lucy, Batman i njihovi prijatelji posjetit će neistražene svjetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pjesama.

Željno iščekivana animirana avantura u kina diljem Hrvatske dolazi od 21. veljače.

Komentiraj