Dolazak tenisača će kasniti, nakon dočeka idu kod Predsjednice

Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski tenisači u nedjelju su u Lilleu osvojili Davis Cup, posljednji koji se odigrava u ovom formatu. Povratak tenisača na čelu s izbornikom Željkom Krajanom očekuje se danas. Nakon slijetanja, našim tenisačima biti će upriličen manji doček u zračnoj luci, a nakon toga krenut će prema Trgu bana Jelačića, na kojem Grad Zagreb organizira doček.

Glasnogovornik Hrvatskog teniskog saveza Igor Rajković potvrdio je za tportal kako dio ekipe kasni na putu iz Lillea prema Parizu. Rajković je kazao kako bi trebali poletjeti iz Pariza u 12.30, no kako će najvjerojatnije kasniti jer dio ekipe iz Lillea već kasni u transferu prema Parizu. Letjet će zrakoplovom Croatia Airlinesa koji se u Zagrebu očekuje u 14.20.

Doček na glavnom zagrebačkom Trgu predviđen je iza 15 sati, a nakon dočeka hrvatska Davis Cup reprezentacija odlazi na Pantovčak jer će biti organizirano primanje u Uredu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Iz Ureda predsjednice naveli su kako će predsjednica oko 17:30 sati Davis Cup reprezentaciji uručiti odlikovanja Republike Hrvatske, a predviđeno je i prigodno obraćanje Predsjednice, koja je tenisače bodrila i u Lilleu.

Komentiraj