Marko Lukunic/PIXSELL

Milan Bandić rođen je 22. studenog, na dan kada se smatra da počinje vladavina strijelca, međutim u astrologiji početak i kraj vladavine jednog horoskopskog znaka ovise i o godišnjem kretanju sunca pa je to utjecalo i na Bandićev slučaj

U prošlom broju Nacionala od 29. prosinca 2015. u godišnjem horoskopu za 2016., koji je specijalno za Nacional napravila JADRANKA NIKOLIĆ KLLEA, jedna od vodećih hrvatskih astrologinja, omaškom uredništva objavljeno je da je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je rođen 22. studenog, rođen u znaku Strijelca. No, Milan Bandić rođen je zapravo u znaku Škorpiona.

Naime, datumi kojima je definiran početak i završetak vladavine jednog horoskopskog znaka zapravo u astrologiji nisu fiksni i mogu se ovisno o godišnjem kretanju Sunca, pomaknuti za 24 do 36 sati. Kako je objasnila Jadranka Nikollić Kllea, početak jednog horoskopskog znaka zapravo je ulazak Sunca, središnje zvijezde našeg sustava, u prvi od trideset stupnjeva jednog znaka. To znači da vladavina znaka Škorpiona, primjerice, počinje trenutkom ulaska Sunca, oko 23. listopada, a taj trenutak zbog precesije, odnosno, sporog njihajućeg kretanja Zemljine osi koje je uzrokovano utjecajem ometajućih privlačnih sila Sunca i Mjeseca na ispupčenje ekvatora, nije svake godine isti. Čak se ne radi uvijek o istom danu.

“To se odnosi i na kraj vladavine Škorpiona i početak vladavine Strijelca pa stoga kažemo da vladavina Škorpiona završava oko 22. studenog, a ne 22. studenog. Gradonačelnik Milan Bandić u svojem horoskopu tako ima poziciju Sunca na zadnjem stupnju Škorpiona, što dodatno intenzivira karakteristike tog znaka”, objasnila je Jadranka Nikolić Kllea. Naime, Sunce ili neki drugi planet u horoskopu najjače utječu ne samo u prvim stupnjevima nekog znaka, već i na stupnju ili dva stupnja prije početka novog znaka.

U svojoj dosadašnjoj političkoj karijeri gradonačelnik Bandić pokazao je mnogo karakterističnih pozitivnih i manje pozitivnih osobina Škorpiona; od toga da odlično funkcionira kad su kriza, tenzija i stres, da često ima dobru samokontrolu uz snažnu volju i karizmatičan utjecaj na mase ljudi, empatiju prema nezaštićenim slojevima društva, da se ne boji političkih protivnika i da se tipično škorpionski stalno diže iz pepela uz neobjašnjivu fizičku energiju, ali i da strastveno voli moć i kreiranje odluka koje po svaku cijenu moraju biti sprovedene, kao i da u svojoj blizini ne voli suradnike koji bi svojim sposobnostima mogli zasjeniti njegovu zvijezdu.

Komentiraj

FOTO:Marko Lukunic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.