Da u Slavoniji i nije sve tako sivo iz godine u godinu pokazuju Mega Bikers Susreti u Slavonskom Brodu koji su već 14 godina jedni od najdražih okupljanja brojnih bikera i poklonika dobre svirke.

Slavonski Brod od 12. do 13. svibnja postaje prava ‘bajkerska republika’. Možemo slobodno reći da je ovo jedna, ako i ne najveća manifestacija u Slavoniji koja okuplja 15 tisuća ljudi i svake godine osigura vrhunsku zabavu i atraktivne utrke ubrzanja.

U vrijeme trajanja Mega Bikers Susreta mnoštvo mladih posjetitelja dolazi u Slavonski Brod, kao i ‘bajkeri’ iz brojnih europskih zemalja : Velike Britanije, Njemačke, Italije , Švicarske, Mađarske, Slovenije, Austrije i dr.

Prošle su godine sudionici jurili i do 300 km/h na utrci ubrzanja koja okupi na tisuće posjetitelja i zaljubljenika u snažne motore. Vozit će se i ove godine za Prvenstvo Hrvatske, a sam brzinski okršaj počinje 13. svibnja točno u podne na Zapadnoj veznoj cesti, gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore u koje su neki vlasnici ulagali i po desetke tisuća eura.

Istoga dana u nešto ležernijem tempu u 17 sati gradom će proći na tisuće motora u velikoj povorci u kojoj će sudjelovati većina motoriziranih posjetitelja susreta.

Kako su potvrdili organizatori Slavonski Brod će 12. i 13. svibnja na poznatom izletištu Poloj, posjetiti jedan od najpopularnijih bendova današnjice S.A.R.S. i legendarno Zabranjeno pušenje. Uz njih će atmosferu dobro zagrijati Bravo band, Dali band, The Rockeri, već dobro poznati ‘trio’ u kombinacijama ZZ-topa i AC DC-a, Plagijat i Prorock.

S.A.R.S.
Zabranjeno pušenje

Trodnevno događanje odvija se na SRC Poloj, službeno najljepšoj riječnoj plaži u Europi, udaljenoj tri kilometara od strogog centra grada. Prostor je idealan za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

Kombinacija atraktivnih moto trka i odlične svirke zasigurno će biti odličan mamac za mnoge posjetitelje…

Komentiraj