Eric Paddock, brat napadača iz Las Vegasa Stephena Paddocka, razgovarao je sa ekipom CNN-a ispred svog doma u Orandu u saveznoj američkog državi Floridi. “Bio je moj brat, osjećam se kao da mi je asteroid pao na glavu”, rekao je.

Paddock je ispričao da se s bratom posljednji put čuo preko poruka. Stephen je pitao za zdravlje njihove majke, nakon što su ostali bez struje za vrijeme urgana Irme. Sa majkom je Stephen posljednji puta razgovarao prije više od tjedan dana. “Nema smisla, jednostavno to ne mogu razumjeti”, naglasio je.

“Činjenica da je imao toliko automatskog oružja – kako ih je nabavio? Nije bio takav tip. Nema nikakvu vojnu pozadinu, ništa slično. On je tip koji je živio u Mesquiteu i često posjećivao kockarnice u Las vegasu”, dodao je.

Stephen Paddock je živio u mirnom predgrađu grada Mesquite u Nevadi. Nije bio otprije poznat policiji. Još uvijek su nejasni motivi najsmrtonosnije masovne pucnjave u američkoj povijesti, u kojoj je ubijeno više od 50, a ozlijeđeno više od 400 osoba.

 

Komentiraj