[quote_box_center]

  • Poslovna ideja o distribuciji ovog zdravog, zamamnog i stimulirajućeg napitka počela je prije tri godine, kad se obitelj Ban vratila s puta iz Španjolske gdje su prvi put popili Bou cafe. Ugovor s brandom je sklopljen pred Božić 2011. godine

[/quote_box_center]

Zagrebačka obitelj Ban predstavnik je španjolske kave Bou cafe iz Barcelone koja se može popiti na 30-ak lokacija u Zagrebu.

Poslovna ideja o distribuciji ovog zdravog, zamamnog i stimulirajućeg napitka počela je prije tri godine, kad se obitelj Ban vratila s puta iz Španjolske gdje su prvi put popili Bou cafe. Prvi ugovor s brandom je sklopljen pred Božić 2011. godine.

„Naš posao sastoji se od uvoza već gotovog proizvoda iz Barcelone gdje se kava prži u jednoj od najmodernijih pržiona u Europi. Nedavno su naši klijenti iz Zagreba bili u njihovoj tvornici gdje su posvjedočili da se kava prži u skladu s tehnološkim uvjetima bez mirisa. Od ulaska kave s kamionima u jutenim vrećama do pakiranja i otpreme – na sve se jako pazi“, priča Dragica Ban.

U ponudi su četiri mješavine kave

Posao distribucije branda Bou cafe širi se na područje cijele Hrvatske. Bou cafe ima tradiciju od 1957. godine, naporan rad, godine iskustva i brojna istraživanja rezultirali su popularnim Bou cafe mješavinama za svaki ukus.

„Svaki kafić ima svoju kavu. Primjerice, Vis a Vis by Vincek ima 100% Organsku Extra Arabiku, Cookie Factory u Tkalči ima Supremo, dok Ibis ima Distincion. Upravo smo postavili kavu u jedan veliki Opatijski hotel s pet zvjezdica također sa 100% Extra Arabikom“, otkriva Dragica Ban.

Odvojite si malo vremena u radnom danu i uživajte uz kavu Bou cafe.

 

 

Komentiraj

FOTO:Bou cafe
PIŠE:ANA MALBAŠA
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.