Zove se Deep Web i 500 PUTA je veći od “vidljivog” interneta

Iako mnogi to ne znaju postoji dio interneta koji je skriven od pogleda prosječnog korisnika i kojem je vrlo teško pristupiti. Zove se Deep Web i pretpostavlja se da je čak 500 puta veći od ”vidljivog” interneta.

main-qimg-c58c76814d848c5c9c49cc23a15f10aa

Deep Web je opasno, strašno, a često i ilegalno mjesto. Ako ne znate šta radite, ne bi ga trebali posećivati, a ako to ipak želite morat ćete preuzeti poseban pretraživač kako bi mu pristupili. Ipak prije nego što se odlučite na taj korak, pročitajte 5 stvari koje o Deep Webu morate znati.

1. Prodaja bankovnih kartica

screen-shot-2014-03-18-at-3-17-21-pm

Atlantic Carding je lokacija na Deep Webu na kojoj se mogu kupiti informacije o tuđim kreditnim karticama, adresama i sličnim privatnim informacijama. Cijene se kreću između 5 i 80 dolara. Što više platite bolje informacije ćete i dobiti.

2. Krađa

Buttery Bootlegging je mjesto na kojem možete naručiti krađu od strane profesionalnog kleptomana kako bi ste se domogli željenog predmeta. Jednostavno mu platite u Bitcoinsima i on, kad ukrade predmet, kao dokaz obavljenog posla objavi fotografiju predmeta kojeg ste naručili.

3. Naručivanje plaćenih ubojica

Deep Web je mjesto na kojem se na raznim lokacijama može naručiti plaćeni ubojica. Posao se plaća u Bitcoinsima, a prosječan posao košta od 25.000 eura, dok gornja cijena za bogate žrtve ne postoji. Naručioc i ubojica ostaju anonimni, a žrtva ne može biti mlađa od 16 godina, niti biti političar na vodećoj poziciji bez obzira o kojoj se zemlji radi.

4. Prodaja ilegalnog oružja

screen-shot-2014-03-18-at-4-24-45-pm

EA je stranica na kojoj je moguće kupiti oružje koje se dostavlja isključivo na području Europske unije. Ipak, ovim putem se ne može naručiti i municija.

5. Eksperimenti na ljudima

Liječnici, studenti medicine i medicinsko osoblje rade grozne eksperimente na ljudima koji uključuju izgladnjivanje, zarazu bolestima, testove tolerancije na bol, sterilizacije… Žrtve su im uglavnom beskućnici koje drže u ćelijama u napuštenim skladištima i zgradama.

6. Kupovina krivotvorenih dokumenata

screen-shot-2014-03-18-at-3-36-31-pm

Američka putovnica košta oko 700 Eura.

Komentiraj