epa05870979 Borna Coric of Croatia in action against Dominic Thiem of Austria during their second round match at the Miami Open tennis tournament on Key Biscayne, Miami, Florida, USA, 25 March 2017 EPA/RHONA WISE

Hrvatski tenisač Borna Ćorić oprostio se od ATP turnira u Istanbulu porazom u 1. kolu od 84. igrača svijeta Srbina Dušana Lajovića s 3-6, 7-6 (1), 5-7.

Maratonski, skoro trosatni dvoboj Ćorić je mogao izgubiti u dva seta, ali i dobiti jer je imao prednost veći dio zadnjega seta. U prvom setu je Borna izgubio servis za 3-5 i to ga je koštalo seta, a stvari su za Zagrepčanina izgledale loše kada je domah na početku drugog seta ponovno izgubio svoj početni udarac. Lajović je neuspješno servirao za meč kod 5-4 i 6-5, no Borna je sve spasio i izjenačio dobivši “tie-break” s uvjerljivih 7-1.

Ćorić je treći set počeo bolje i napravio “break” odmah za 1-0, ali nije izdržao. Lajović je vratio “break” u osmom gemu, a u 12. je iskoristio Ćorićevu neopreznost i završio meč. Bio je ovo njihov treći međusobni dvoboj i druga pobjeda Lajovića, a Ćorić je, nakon osvajanja svog prvog turnira u karijeri u Marakešu, na već trećem turniru zaredom ispao u 1. kolu.

Komentiraj