HINA /Zvonimir KUHTIÆ/ zk

Vlada na zatvorenoj sjednici razrješila pomoćnicu ministra zaštite okoliša i prirode Mariju Šćulac Domac

Vlada RH na zatvorenom dijelu 27. sjednice raspravila je više kadrovskih rješenja te je tako na osobni zahtjev razriješena pomoćnica ministra zaštite okoliša i prirode  Marija Šćulac Domac.

Državnom službeniku Antunu Vidakoviću dana je ovlast za obavljanje poslova zamjenika ravnatelja Državne geodetske uprave do provedbe javnog natječaja za imenovanje zamjenika ravnatelja Državne geodetske uprave, a najduže do šest mjeseci.

Vlada je razriješila dosadašnjeg člana Upravnog vijeća Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo Davora Hušku, a novom članicom, kao predstavnica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, imenovana je Katica Mišković.
Upravnom vijeću Centra za profesionalnu rehabilitaciju Osijek dana je suglasnost za imenovanje Damira Junušića ravnateljem Centra.

Vlada je utvrdila Prijedlog odluke o razrješenju člana Nacionalnog vijeća za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj Olivera Jukića, radi stupanja na dužnost koja priječi rad u tom Nacionalnom vijeću, te je taj Prijedlog upućen u Hrvatski sabor na donošenje. Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Kliničkog bolničkog centra Split Ante Mihanović. Novim predsjednikom imenovan je Neven Ljubičić.

Komentiraj