VIDEO: WINTER IS TRUMPING Pogledajte kako bi se Donald Trump snašao u ‘Igri prijestolja’

Screenshot/YouTube

Urnebesni video Huw Parkinskona i australskog političkog showa Insiders osvojio je YouTube. Videomontaža prikazuje kontroverznog američkog biznismena Donalda Trumpa kao lika u slavnoj seriji HBO-a ‘Igra prijestolja’.

Poznat po svojim komentarima o Meksikancima, gradnji zidova i, najfriškije, papi Franji Trump već mjesecima uzburkava američku i svjetsku javnost. Na posljednjem predizboru u Južnoj Karolini, održanog u subotu, Trump je premoćno povijedio Jeba Busha, koji se potom povukao iz kampanje. U skladu s ‘Igrom prijestolja’, Trumpa su već prozvali ‘Jebosjek’ (aludirajući na Kraljosjeka).

Posljednja pobjeda učvrstila je rumpovu poziciju za mogućeg republikanskog kandidata na izborima 8. studenoga. S pobjedom u Južnoj Karolini i New Hampshiru i u čvrstoj poziciji prije preliminarnih izbora 1. ožujka, “super utorka” kada najveći broj saveznih država glasuje na kandidata, Trump je na dobrom putu da osvoji nominaciju, što je bilo teško za vjerovati kada je ušao u utrku prošlo ljeto.

Kako izgleda interakcija Trumpa sa likovima poput Daenerys Targaryen, Tyriona Lannistera, Jona Snowa i Lorda Varysa pogledajte u videu.

Komentiraj