VIDEO: Uspiješno održan brački glazbeni Voi’Sa festival

Bojan Haron

Od 4. do 6. kolovoza u Supetru na Braču sedmu godinu zaredom održan je Voi’Sa festival koji je okupio ‘kremu’ hip-hopa, funka i elektronske glazbe.

Uz neponovljive Jinxe na supetarskoj plaži Acapulco otvoren je popularni festival, a zabava se nastavila uz vrhunsku glazbenu selekciju Tome Ricova i D-Greeja.

Dnevni ritam ispunilo je ležanje na plaži, sunce, more, kupanje, kokteli, dobra mjuza… Drugu plesnu večer vodio je legendarni Dj Vadim. Hip hop, reagge, house, dub, soul, funk, grime – sve to bilo je upakirano u jedan set iskusnog DJ-a koji praši scenom već dva desetljeća.

Festival je doživio vrhunac u subotu, 6. kolovoza, kad je nastupio DJ The Reflex. Radi se o Francuzu Nicolasu Laugieru, jednom od najpoznatijih remixera disco glazbe…

Svim poklonicima urbane glazbe sve što je potrebno za odmor ili nastavak zabave pružili su Svpetrvs hoteli, službena hotelska kuća Voi’Sa festivala.

Bez obzira jesu li se odlučili za Waterman Svpetrvs Resort, Hotel Osam adults only ili kamp Waterman Beach Village, neopterećeno će moći uživati u odmoru punom zabave i doživljaja uz vrhunsku eno-gastro ponudu.

Bojan Haron
Grupa Jinx otvorila je poznati ljetni festival
Bojan Haron
Na Voi’Sa festivalu su nastupila brojna imena s ‘elektronske scene’

Komentiraj