Verbalni okršaj na Rujevici: Livaja izgubio živce nakon uvreda, prekinuo trening i krenuo prema publici

Marko Livaja izgubio je živce nakon uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine te je prekinuo trening i krenuo prema publici kako bi se s njome verbalno obračunao.

Za njim su išli još neki igrači, pa i pomoćni trener Vedran Ćorluka da smiri situaciju.

Reagirali su zaštitari i policija koji su se našli na tom dijelu tribina, sve je ostalo na prepucavanju riječkih gledatelja i Livaje.

Incident je počeo nakon povika s tribina prema Livaji: “Konjino, što se ne trudiš, je*** ti majku Livaja!”. Livaja je potom uzvratio: “Što hoćeš?”.

U trenucima uzavrelih strasti uslijedili su povici s tribina: “Smeće jedno, marš iz reprezentacije”, a neki su vikali: “Pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili”, aludirajući na finale Kupa u kojem je Torcida napravila određenu štetu na tribinama Rujevice.

Srećom, prevladao je razum, Livaja se okrenuo i vratio na teren, a Vatreni su nastavili s treningom.

Publika se primirila pa je dalje ozračje bilo mirno. U tom času reprezentacija je radila jednu vježbu pokraj zapadne tribine nadomak navijačima i tu su eskalirali stari animoziteti Riječana i Livaje. Na pola te vježbe, kad je bio prekid, izbornik Zlatko Dalić je popričao s napadačem Hajduka.

Vidjelo se na Daliću da ga je to pogodilo i uznemirilo, pišu Sportske novosti.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner