Nasice.com

VATRENA STIHIJA Veliki požar zahvatio novo postrojenje tvornice u Đurđenovcu

Novo postrojenje u Đurđenovcu u kojoj je bila lakirnica i mnoštvo strojeva zahvatio je veliki požar. Plamen doslovno guta čitavo postrojenje nekadašnje tvornice DIK Đurđenovac u čijoj je lakirnici radilo oko 60 radnika. Svi su se, na sreću, uspjeli spasiti iz tvornice u kojoj se nalazi velika količina raznog zapaljivog materijala.

– Požar naprosto guta tvornicu, a kako i neće kad je tu sve drvo, puno piljevine, zapaljivih materijala, lakova i svega. Navodno se zapalila ventilacija tvornice koja povlači svu tu piljevinu i zapaljive plinove. Nema šanse da se tu nešto spasi – rekao je jedan od očevidaca.

Nezaustavljivi požar

Na terenu se trenutno nalaze policija i vatrogasci iz svih okolnih mjesta sa 18 vozila i preko 100 vatrogasaca koji se žestoko bore s vatrenom stihijom.

 

  • Novo postrojenje u Đurđenovcu u kojoj je bila lakirnica i mnoštvo strojeva zahvatio je veliki požar
  • Na terenu se nalaze policija i vatrogasci iz svih okolnih mjesta sa 18 vozila i preko 100 vatrogasaca

– Iako nas je na terenu doista puno, požar je nezaustavljiv i vjerojatno nećemo ništa uspjeti spasiti. Tu smo već više od dva sata, a nismo uspjeli ni doći do toga da uđemo u tvornicu – izjavio je Zvonimir Ljubljanović, zapovjednik DVD Našice.

Komentiraj