UČENICA IZ ILOKA OPERIRANA U PRAGU Majka: “Rečeno nam je da joj je pukla žilica u glavi”

Pixabay

Sedamnaestogodišnja djevojka iz Iloka, učenica osječke Medicinske škole, operirana je u Pragu nakon što je dobila nešto nalik moždanom udaru, piše Glas Slavonije.

“Rečeno nam je da joj je pukla žilica u glavi i morala je biti operirana, a njezino stanje bilo je vrlo slično moždanom udaru. Dobra je vijest što se nakon operacije oporavlja dobro i prema liječničkim prognozama, trebala bi stati na noge za nekih tjedan dana, a čim prohoda, treba se vratiti u Hrvatsku”, ispričala je njena majka za Glas Slavonije dodajući da im je rečeno i da bi se za mjesec dana mogla vratiti i u školu.

“Dobar je znak da i nakon operacije sve protječe u redu, naša kći je svjesna svega i sve zna. Vjerujemo da će biti sve u redu i dalje”, rekla je majka djevojke, koja je odmah otišla u Prag i ondje svakodnevno posjećuje kćer koja se još nalazi u bolnici.

17-godišnjakinja nikada nije imala sličnih zdravstvenih problema, pa ostaje nejasno što je prouzročilo to stanje, inače vrlo rijetko u adolescentskoj dobi. Bila je sreća u nesreći što je, kako doznajemo, maturantica bila u društvu u kritičnom trenutku, a majka kaže da je, uz prijatelje, i njezina razrednica bila neprestano uz nju. I u Medicinskoj školi, gdje su njezini školski prijatelji krenuli u ponedjeljak s nastavom, doznajemo da je riječ o zdravstvenom stanju koje nipošto nije izazvano kakvim neprimjerenim ponašanjem ili slično.

Komentiraj