BROJE SE GLASOVI Neslužbene informacije govore o premoćnoj pobjedi Milanovića

Petar Glebov/PIXSELL

U SDP-u su u 18 sati zatvorena birališta na izborima za predsjednika stranke za naredne četiri godine i u tijeku je prebrojavanje glasova, a iz stožera Zorana Milanovića neslužbeno se može čuti da dosadašnji predsjednik premoćno vodi na nacionalnoj razini.

Tvrde da je Milanović u prednosti čak i u Zagrebu, čiji su čelnici Davor Bernardić i Rajko Ostojić u kampanji podržavali njegova protukandidata Zlatka Komadinu.

Neslužbene informacije govore i o neočekivano slabom odazivu u Rijeci, s obzirom na činjenicu da je Komadina Primorsko-goranski župan.

U stožeru Zlatka Komadine zasad vlada šutnja.

Podatke o odazivu i neslužbene rezultate izbora na kojima je predsjednik stranke biran sustavom “jedan član – jedan glas” objavit će Središnja izborna komisija u 21 sat, a neslužbeno se doznaje da je za Milanovića glasovalo oko 60 posto članova koji su izišli na izbore.

Zoran Milanović se na društvenoj mreži Facebook zahvalio svima uz poruku: “Nema prevare, nema predaje”.

Nema prevare, nema predaje. Hvala vam svima!

Posted by Zoran Milanović on Saturday, April 2, 2016

I Mirando Mrsić na Facebooku je objavio kako je pobjedu na stranačkim izborima odnio Zoran Milanović. “Drage moje SDP-ovke i SDP-ovci, ponovno smo pokazali koliko smo velika, jaka i napredna stranka. Izabrali smo naš smjer, izabrali smo Zorana Milanovića, izabrali smo predsjednika koji će nas sve zajedno povesti u nove pobjede. Nakon Konvencije za dva tjedna, jedinstveno moramo uprijeti kako bismo na izborima koji dolaze građankama i građanima Hrvatske ponudili viziju i put u bolju budućnost”, napisao je.

Drage moje SDP-ovke i SDP-ovci,
ponovno smo pokazali koliko smo velika, jaka i napredna stranka. Izabrali smo #nassmjer,…

Posted by Mirando Mrsić on Saturday, April 2, 2016

Komentiraj