FaH

TRAŽI SE MOTIV: Policiji se predala osoba koja je bacila eksplozivnu napravu na vozilo načelnika stožera OS BiH

Policiji se u petak navečer predala osoba koja je iz jurećeg vozila bacila nepoznatu napravu koja je eksplodirala u tunelu kod Mostara nedaleko vozila u kojemu se nalazio načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga BiH general Ante Jeleč.

Kako je za Hinu potvrdio visoki policijski dužnosnik, osoba koja je bacila napravu se predala nedugo nakon što se dogodio incident i ispituju ga državni odvjetnici Hercegovačko-neretvanske županije.
I general Jeleč je u državnom odvjetništvu dao izjavu o eksploziji u kojoj nije bilo ozlijeđenih niti je pričinjena šteta na njegovu vozilu. Po navodima medija u Mostaru, Jelečevo sužbeno vozilo je u tunelu preteklo drugo vozilo iz kojega je bačena nepoznata naprava koja je eksplodirala.
Jeleč je samo projurio kroz dim i incident prijavio policiji.
Pirotehničari iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su napravili očevid te na mjestu događaja utvrdili manja oštećenja ivičnjaka kao i papirnate tragove koji upućuju da se radilo o eksploziji snažnijeg topovskog udara ili pak privrednog eksploziva.

U Mostaru je primjetan povećan broj policijskih ophodnja.

Prije dva dana pripadnik radikalnog islamskog vehabijskog pokreta ubio je iz strojnice dvojicu pripadnika Oružanih snaga BiH u Sarajevu

Komentiraj