The Frajle

THE FRAJLE I VANNA Stiže video spot za pjesmu “Ako je vrijedilo išta“

Prošla godina bila je puna zanimljivih trenutaka za The Frajle, od rasprodanih koncerata diljem zemlje, nastupa na nekim od najvećih festivalskih pozornica, do albuma ‘LIVE’, humanitarnog djelovanja, putovanja… Ove godine grupa priprema mnoga iznenađenja svojim pratiteljima i publici. Proslavit će jubilarnu godišnjicu djelovanja, u planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i zanimljive suradnje.

The Frajle upravo snimaju novi video spot, a u obradi pjesme “Ako je vrijedilo išta“ pridružila im se i Vanna. Ovom suradnjom koja je spojila je pet iznimnih vokala, najavljuju novi album obrada. Glazbena sinergija započela je ranije, pjesmom “Ne idi“, koju je Vanna napisala za njihov album ‘Ljubav na dar’.

Vanna i Frajle provele su vrijeme u jednoj zagrebačkoj knjižnici, gdje su snimile spot za pjesmu, a dobre zabave, smijeha i energije nije nedostajalo.

“Sve je prošlo izvrsno. Pjesmu poznajem već neko vrijeme. Imala sam samo tri mala zahtjeva pri snimanju spota – da izgledam mlado, mršavo i seksi“, rekla je šaleći se poznata pjevačica.

“Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom abumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom. Jedva čekamo izlazak pjesme“, rekle su članice grupe. 

Komentiraj