Škoro reagirao na otkrića Nacionala: “Kreditnu karticu imao je samo Žepina”

Donedavni predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro reagirao je na otkriće Nacionala, prema kojemu je odstupio jer je stranačku karticu dao na korištenje svojoj bliskoj suradnici Nikolini Brajković, tvrdnjom kako je “kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao samo gospodin Dario Žepina”.

“Kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao je samo gospodin Dario Žepina dok mu je ja nisam blokirao. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika, članak 31, i Nadzornog odbora”, kazao je Škoro za HTV.

Premda je ustvrdio kako je “sve navedeno” u Nacionalovu članku “neistina”, Škoro nije demantirao nijedan ostali navod iz Nacionalova članka.

Nacional je, podsjetimo, u novom broju otkrio kako je Škoro “morao odstupiti s funkcije predsjednika te stranke zbog svojega još uvijek ne posve razjašnjenog odnosa s bliskom suradnicom Nikolinom Brajković”. Zbog odnosa s njom, Škoro je “ugrozio funkcioniranje cijele stranke i doveo u pitanje i svoju osobnu reputaciju i vjerodostojnost stranke”, otkriva Nacional u novom broju.

EKSKLUZIVNO: Miroslav Škoro otjeran je iz visoke politike zbog osebujnog ‘peglanja’ stranačke kartice i teškog sukoba interesa

Komentiraj