Izdavačka kuća V.B.Z.

Predstavljanje slikovnica, autora Branislava Glumca, Davora Šunka, Vande Čižmek i Roberta Mlinarca

S veseljem pozivamo velike i male na predstavljanje slikovnica, autora Branislava Glumca, Davora Šunka, Vande Čižmek i Roberta Mlinarca.

‘Dječak i bundeva’, ‘Miro i Mara’, ‘Miro i Mara u zoološkom vrtu’ te ‘Munje, gromovi i električna struja’ vesele su dječje knjige koje će se čitateljskoj publici predstaviti u utorak, 6. prosinca, u 13 sati u prostoru Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića, Grad Zagreb, Preradovićeva ulica 5.

Na eventu sudjeluju: Davor Šunk, Vanda Čižmek, Robert Mlinarec i Koraljka Penavin.

Za serijal slikovnica za najmlađe ‘Miro i Mara’ zaslužan je Davor Šunk, ugledni hrvatski dizajner, ilustrator i dječji pisac. Serijal otvaraju naslovi ‘Miro i Mara’ i ‘Miro i Mara u zoološkom vrtu’..

U središtu su radnje brat i sestra, Miro i Mara. Priče prate njihove svakodnevne životne situacije, a kroz igru, ljubav i druženje potiču najmlađe čitatelje da usvoje i njeguju humane, moralne i obiteljske vrijednosti.

naslovnica_miro-i-mara-zoo

‘Munje, gromovi… i električna struja’ edukativna je priča u kojoj upoznajemo neke nove likove. Patuljak Mudrić nađe se jedne noći usred velikog nevremena i požuri u sigurnost svoga doma. Zbog jakih munja i gromova, električnu struje nestane, ali čitatelji s Mudrićem nauče što su baterije i akumulatori. Robert Mlinarec napisao je tekst, Vanda Čižmek crtala je ilustracije, a Davor Šunk zaslužan je za koncept i likove.

Radujemo se Vašem dolasku!

v-b-z-predstavlja-slikovnice

Komentiraj