“Hvala na povjerenju koje ste nam dali za svrhu da se od promjena ne odustaje”, rekao je na početku obraćanja čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

Pozvao je sve mlade da se uključe u borbu za svoju budućnost. “Nisu svi isti. I nemojte otići bez da pokušate. Tad su oni pobijedili”, naglasio je. “Ova Hrvatska može i mora biti bolja. Politika može biti bolja, ali ona treba vas. Vas koji razmišljate danas kada polazi koji vlak, autobus ili avion prema nekud drugo. Bez vas smo osuđeni na prošlost. Nismo naivni i nemamo više ružičaste naočale. Ne očekujemo da će sad sve krenuti naprijed il ida će shvatiti da su i danas dobili priliku da za ovu zemlju naprave nešto dobro”, nastavio je.

Kaže da se nikada neće prestati nadati da ćemo kao društvo sazrijeti toliko da će nam biti čast napraviti nešto za domovinu. “Ne moramo se voljeti, ali država mora biti iznad svega. Jamstva jamče da će RH biti korak bliže uređenoj državi koja ima pravo na budućnost”, naglasio je Petrov i dao rok od pet dana za prihvaćanje njihovih uvjeta. “Nećemo se cjenkati. Ako im je stalo do državnih interesa i do jednakopravnosti građana, mogu to pokazati djelima, a ne riječima”, kaže.

“Neka uzmu tjedan dana i preslože se da to ne rade usred mandata. Ako im je ovo teško, neka nas odmah zaobiđu. Odluka je na njima. Most ne postoji zbog lijepih pozicija, mi se za ove promjene možemo boriti iz saborskih klupa”, poručuje Petrov dodajući da su jamstzva pet posto onoga što su obećavali svojim biračima. Na kraju je zamolio medija da sljedećih dana ‘borave negdje drugdje, jer je Most svoje rekao’.

“Boravite s drugim opcijama, neka se oni sada izjasne. Most će na pauzu, jer je svoje rekao”, zaključio je Petrov.

Komentiraj