facebook.com

Nezaboravan doček uz grupu Connect i najbolje hip-hop ritmove

U subotu 31. prosinca će početi će odbrojavanje posljednjeg dana godine. Kako to obično biva, novogodišnja noć uvijek treba biti spektakularna, posebna, jer svi žele pamtiti prve dane Nove godine.

Novi Advent u Novom Zagrebu odlučio je organizirati koncert grupe Connect i uz vrhunske ritmove hip-hopa pripremiti glazbeni spektakl koji će do dugo u noć svima prisutnima osigurati odličnu atmosferu i provod o kojem će pričati još dugo vremena.

Grupa Connect će svoj nastup početi u 21 sat, a nema sumnje da će ovi vrhunski glazbenici poznati po pozitivnoj energiji, “zaraziti” dobrom atmosferom sve prisutne goste Novog Adventa.

Bježeći od medijskih nastupa, grupa Connect koncentrirala se na glazbene nastupe i od svog osnutka ovaj hip-hop sastav bilježi samo uspjehe i dokazuje kvalitetu svog kontinuiranog i dobrog rada.

Istaknimo činjenicu da je na YouTube kanalu i Internet preglednicima njihova popularnost u neprestanom porastu. Njihov zadnji hit ‘Džek i Džoni’ ima više od 105 tisuća pregleda dnevno, dok je ljetni hit ‘Ove noći’ u manje od pola godine skupio preko milijun pregleda…

Connect redovito rasproda sve svoje nastupe, uvijek publici pružajući, prije svega dobru zabavu i koncerte koji su protkani dobrom atmosferom i pozitivnim vibracijama. O njihovoj popularnosti govori i činjenica da su do sada s njima ostvarile suradnju i poznate hrvatske pjevačice poput Jelene Rozge, Lane Jurčević i Maje Šuput, a i mnogo je drugih koji u svoje pjesme žele utisnuti Connectove hip-hop ritmove.

Upravo zato, plato Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu idealno je mjesto za doček 2017. godine, a Connect jamstvo zabave koja se ne smije propustiti…

connect-nova-godina

Komentiraj