Nenad Bjelica nakon novog kiksa Osijeka: “Ne razmišljam o ostavci!”

Nogometaši Osijeka u subotu su u Puli poraženi od Istre u susretu 4. kola SuperSport HNL-a. Jedini pogodak na utakmici zabio je alžirski ofenzivac Monsef Bakrar u 93. minuti.

Trener Osijeka Nenad Bjelica nakon susreta dao je izjavu za medije.

“Ne razmišljam o ostavci. Spreman sam razgovarati s predsjednikom kao što smo već razgovarali i kada je izrazio želju da ostanem na klupi. Dok tako predsjednik misli, ja sam trener Osijeka”, rekao je Bjelica čiji odlazak navijači već neko vrijeme zazivaju.

“Trenutno se nalazimo u fazi kad smo ranjivi. Imamo problema u napadu i teško zabijamo, a u obrani smo slabi”, poručio je Bjelica.

Čestitao je domaćoj momčadi na pobjedi: “Čestitam Istri 1961 na zasluženoj pobjedi. Rekao bih da je prvo poluvrijeme bilo izjednačeno, s nekoliko prilika na obje strane. Oni su bili za taj pogodak bolji i čestitamo im na tome. Ušli smo u negativnu dinamiku gdje nam je teško postići pogodak. U Puli smo imali dobrih prilika i poluprilika, ali nedostaje nam potrebno samopouzdanje da pobijedimo utakmicu. Kada momčad uđe u jedan takav ritam, teško izađe iz toga.”

Sljedeći protivnik Osijeka je Varaždin, koji je u petak remizirao s Dinamom. “Prvo moramo analizirati ovu utakmicu. Jako smo razočarani. I to ne samo s ove zadnje tri koje nismo pobijedili i moramo vidjeti što možemo napraviti da probudimo momčad i da ona izgleda bolje na travnjaku. Nismo toliko loše ni izgledali koliko smo bili neuspješni pred suparničkim golom u tom zadnjem pasu. Pokušali smo sve, ali noge su u ovakvoj situaciji jako teške i teško je doći do izražaja”, zaključio je Bjelica.

Bakrar u 93. minuti zabio za pobjedu Istre 1961 nad Osijekom

Komentiraj