HDZ

Nastavljaju se pritisci na svjedokinje u slučaju Piličić

Dva mjeseca je prošlo otkako je Nacional otkrio aferu s gradskim stanom pomoćnika ministra obrane Zorana Piličića, a osobe koje su za Nacional ispričale da ih je Piličić tražio da potpišu dokumente kako bi on dobio u trajno vlasništvo stan na zagrebačkoj Malešnici, nalaze se pod pritiskom obitelji Piličić koja ih teoroizira otkako je cijela afera objavljena. Predstavnica stanara u zgradi na Malešnici u kojoj se nalazi sporni stan, ponovno se obratila redakciji Nacionala kako bi je zaštitili od Piličićeve obitelji.

„Otkad je izašla u medije afera oko gradskog stana pomoćnika ministra obrane Zorana Piličića, njegove šogorice Vesna i Ankica Vujeva ne daju mi mira i ne prestaju s lažnim prijavljivanjem po institucijama. Nakon niza prijava na policiju, sada su otišle toliko daleko da su napisale dopis Gradskom stambenom komunalnom gospodarstvu u kojem me optužuju za uznemiravanje. Također me lažno prijavljuju i na Centar za socijalnu skrb Novi Zagreb te tvrde da se njihovim bolesnim članovima obitelji zdravstveno stanje pogoršalo zbog mene i Silvije Češković koja je cijelu priču i dala u medije“, rekla nam je Marija Lokin te je dodala da obitelj Piličić i dalje vrši progon manipulirajući bolešću svojih članova obitelji te lažno prijavljuju samo zato što su ona i Silvija Češković javno izrekle istinu.

„Njihovo lažno prijavljivanje, manipuliranje i izvrtanje istine te pozivanje pritom na zakon, evidentno je vrsta pritiska. Ja opravdano sumnjam da to rade na inicijativu nekog upućenijeg koji daje naputke što da pišu i time neopravdano vrše pritisak na institucije, a pritom ne prestaju s mojim progonom i maltretiranjem“, zaključila je Marija Lokin.

Komentiraj