NAGLASAK NA GOSPODARSKOJ SURADNJI Zoran Milanović u službenom posjetu Japanu

Arhiva Nacionala

[quote_box_center]

  • “Razgovor s japanskim premijerom bit će usmjeren prvenstveno na mogućnost povećanja gospodarske suradnje i robne razmjene te na privlačenje japanskih investitora u Hrvatsku. Za investiranje u Hrvatsku interes su pokazale kompanije iz područja automobilske, kemijske, brodograđevne i elektronske industrije, kao i tvrtke koje se bave prometom, medicinom i osiguranjem”, rekao je glasnogovornik vlade Nikola Jelić

[/quote_box_center]

Predsjednik hrvatske vlade, Zoran Milanovi,ć doputovao je u Japan, prvi službeni posjet hrvatskog premijera toj zemlji će biti određen gospodarskim temama i usmjeren na jačanje suradnje te ulaganja u Hrvatsku.

Milanović će se u srijedu sastati s japanskim premijerom Shinzom Abeom, prijestolonasljednikom princom Naruhitom…

“Razgovor s japanskim premijerom bit će usmjeren prvenstveno na mogućnost povećanja gospodarske suradnje i robne razmjene te na privlačenje japanskih investitora u Hrvatsku. Za investiranje u Hrvatsku interes su pokazale kompanije iz područja automobilske, kemijske, brodograđevne i elektronske industrije, kao i tvrtke koje se bave prometom, medicinom i osiguranjem. Vodeći menadžeri tih kompanija sudjelovat će i na sastanku s premijerom Milanovićem”, rekao je glasnogovornik vlade Nikola Jelić.

 

Komentiraj

Source:NACIONAL