MRAK TARITAŠ “Protiv sam preslagivanja s HDZ-om, za mene u takvom HNS-u nema mjesta”

HINA/ Dario GRZELJ

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Anka Mrak Taritaš u petak je preko svog Facebook profila iznijela svoj stav oko preslagivanja većine s HNS-om.

“Koncentrirana sam potpuno na Zagreb i uvjerena sam u pobjedu. Molim sve da izađu na izbore. Moj stav je jasan i ja se ne predomišljam. Bila sam protiv preslagivanja s HDZ-om prije tri mjeseca, mjesec dana, jučer, danas, ali i sutra za tjedan, mjesec ili šest mjeseci”, napisala je Mrak Taritaš na Facebooku.

U petak poslijepodne Mrak Taritaš je održala konferenciju za novinare.

“Konkurent je izbjegao sučeljavanje, ali posao smo odradili. Pozivam sve Zagrepčane i Zagrepčanke da izađu na izbore. Nadam se da će 2017. biti godina promjena, ja želim biti lice promjena u Gradu Zagrebu” , kratko je komentirala nedjeljni drugi krug lokalnih izbora.

“Ja imam svoje ime i svoj stav i obraz i želim uzdignute glave hodati Hrvatskom. Nisam za nikakvo preslagivanje ni pod kakvim uvjetima. Ja sam bila ministrica iz kvote HNS-a u Vladi Zorana Milanovića i dva puta sam zahvaljujući preferencijalnim glasovima ušla u Sabor. O preslagivanjima sam saznala iz medija”, rekla je Mrak Taritaš.

Dodala je da u takvom HNS-u, koji bi išao u preslagivanje, ne vidi svoje mjesto. “Ja svoje birače ni u jednom trenutku neću iznevjeriti”, poručila je. Mrak Taritaš je dodala da je ne zanima mjesto ministrice graditeljstva u Vladi s HDZ-om.

Komentiraj