Ivica Vlakić i Rudolf Dvorski sudjelovali su u akciji čišćenja okoliša.

Politička stranka Moderna demokratska snaga (MODES) ovom prilikom izdala je priopćenje za javnost, koje prenosimo u cijelosti:

“Dok su drugi kandidati na trgu sudjelovali u letećem cirkusu Montyja Pythona, Ivica Vlakić i Rudolf Dvorski čistili su Musapstan.

Kandidat za gradonačelnika grada Zadra, Ivica Vlakić, i kandidat za župana Zadarske županije, Rudolf Dvorski, i ove su godine sudjelovali u ekološkoj akciji čišćenja okoliša, i tako vlastitim primjerom pokazali da im je briga za dobrobit grada i građana na prvom mjestu. Unatoč tome što je počelo prikupljanje potpisa vezanih za kandidature na lokalnim izborima, radije su otišli na ekološku akciju, nego da sudjeluju u onome što se na trgu pretvorilo u leteći cirkus Montyja Pythona.

Po našem mišljenju ima još dovoljno dana za skupljanje potpisa, ali nam je u stvari poprilično jasno zašto drugi kandidati nisu došli na akciju čišćenja Musapstana budući da ih nismo viđali na takvim akcijama ni prije.

Mišljenja smo da građani zaslužuju političare koji bez obzira u kakvim se situacijama nalazili, stavljaju javne interese ispred osobnih, stranačkih i bilo kojih drugih.

Nikad nismo i nećemo biti oni koji trče pred kamere, koji se guraju u prve redove, ali ćemo uvijek biti oni koji će zasukati rukave kad je potrebno”, piše u objavi.

Komentiraj