FaH

Ministarstvo obrane: General Šundov obišao Gardijsko oklopno mehaniziranu brigadu

Načelnik Glavnog stožera OSRH general-pukovnik Mirko Šundov posjetio je u srijedu Gardijsko oklopno mehaniziranu brigadu Hrvatske kopnene vojske u Vinkovcima, priopćeno je iz Ministarstva obrane.

 Načelnik Glavnog stožera OSRH general-pukovnik Mirko Šundov u pratnji zapovjednika Hrvatske kopnene vojske, general pukovnika Mate Ostovića i brigadnog generala Ivice Olujića posjetio je u srijedu Gardijsko oklopno mehaniziranu brigadu Hrvatske kopnene vojske u Vinkovcima.
 Zapovjednik Gardijske oklopno mehanizirane brigade, brigadir Denis Tretinjak upoznao je generala Šundova s planovima brigade te trenutnim aktivnostima koje ova postrojba provodi.
 Načelnik Glavnog stožera, general-pukovnik Mirko Šundov tom je prigodom istaknuo kako prije svega, od svih pripadnika Oružanih snaga očekuje zalaganje i trud u cilju unaprjeđenja obrambenog sustava, ali i odgovornost zapovjednika na svim razinama  u provođenju dodijeljenih zadaća.
 Na spomen-obilježju, koje se nalazi u vojarni 5. gardijeske brgade “Slavonski sokolovi” u Vinkovcima, general Šundov odao je počast svim njenim poginulim pripadnicima.
 U sklopu posjeta, general Šundov obišao je i vojarnu u Našicama i upoznao se sa smještajnim kapacitetima i uvjetima rada pripadnika Oružanih snaga RH u vojarni, navodi se u priopćenju Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a.

Komentiraj