facebook.com

MICHAEL MOORE “Trumpovi glasači su legalni teroristi”

Slavni redatelj Michael Moore iznenada je objavio film o Donaldu Trumpu, republikanskom kandidatu za američkog predsjednika, ‘Michael Moore in TrumpLand’, a tijekom konferencije za novinare jasno je poručio što misli o osobama koje će svoj glas na izborima sljedećeg mjeseca dati upravo Trumpu.

Moore, dobitnik Oscara, kazao je da je film snimio kako bi pokušao neodlučene glasače uvjeriti da glasanje za demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton i nije tako loša ideja, prenosi Business Insider. “Želim da Trumpovi glasači razmisle o šteti”, rekao je Moore nazivajući ih ‘legalnim teroristima’.

“Legalno, imate pravo dati svoj glas 8. studenog. Iako možda ne preferiraju Trumpa i ne sviđa im se, znaju da je malo lud. Ali, ti glasači znaju i da će poptuno uništiti sustav. To je jedini dan kada možete legalno sudjelovati u uništenju sustava. Svima je jasno rekao da namjerava učiniti upravo to. On je autsajder koji će ‘ujagati’ u grad i uništiti stari sustav. A vi, kao glasači, možete sudjelovati u toj detonaciji. Mislim da će dobiti puno glasova od onih koji žele samo sjediti postrance i gledati kako se stvari uništavaju”, rekao je Moore.

Komentiraj