METRO CASH & CARRY Prvi HoReCa MeetUp u Republici Hrvatskoj

METRO Cash & Carry

U petak, 17. veljače, s početkom u 09.30 sati u Inovacijskom centru – HUB385 (Petračićeva ulica 4, Grad Zagreb) održat će se prvi HoReCa MeetUp u organizaciji METRO Cash & Carryja i Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) namijenjen povezivanju hrvatskih startupova s ugostiteljima i hotelijerima.

Očekuje se sudjelovanje više od deset startupova od kojih će oni s relevantnim rješenjima predstaviti svoj rad i proizvode pred više od 60 hrvatskih ugostitelja i hotelijera, kupaca METRO Cash & Carryja, među kojima su i Hotel Esplanada, slastičarnica Amelie te restorani Agava, Mundoaka i Mano.

O važnosti inovacije i digitalizacije za HoReCa sektor govorit će Alexander Zumdieck, glavni direktor Techstars METRO Acceleratora, prvog globalnog programa namijenjenog startupovima koji nude tehnološke aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja.

Sudionicima će se obratiti predstavnici organizatora – Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela te Marc Carena, predsjednik Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Program HoReCa MeetUpa:

09.30 Registracija i kava dobrodošlice
10.00 Marc Carena, METRO Cash & Carry Hrvatska
10.10 Davorin Štetner, CRANE
10.20 Alexander Zumdieck, Techstars METRO Accelerator (Berlin)
11.00 Pauza za kavu
11.20 Predstavljanje startupova
11.40 Speed dating ugostitelja i startupova
12.00 Druženje i ručak

HoReCa MeetUp prvo je događanje u Republici Hrvatskoj posvećeno digitalnim trendovima u sektoru ugostiteljstva na kojem će sudjelovati hrvatski startupovi te vlasnici restorana, kafića, hotela i drugih ugostiteljskih obrta koji su zainteresirani za digitalizaciju poslovanja te inovacije koje nude tehnološki startupovi.

Komentiraj