Jana Voda s porukom

Malena i Klepetan na novim bočicama Jane s porukama Ingrid Divković

Malim životnim mudrostima o snazi ljubavi prema sebi i bližnjima posvetila se hrvatska spisateljica Ingrid Divković, čije poruke o životu, prijateljstvu i jedinstvenoj snazi ljudskog duha prenosi nova edicija Jane Vode s porukom, posvećena priči o zaljubljenim rodama – Malenoj i Klepetanu.

Od djetinjstva nas uče da ljubav dolazi u mnogim oblicima, no pravu ljubav nemoguće je ne zamijetiti. Brojni građani Lijepe naše uvjerili su se u to prateći nevjerojatnu priču Malene i Klepetana, naizgled posve ‘običnih’ roda koje su pokazale da je međusobnoj predanosti nemoguće stati na put.

Fotografije rode Malene, koja na krovu obiteljske kuće u malenom slavonskom mjestu Brodska Varoš te iz godine u godinu strpljivo čeka povratak svoga Klepetana, obišle su svjetske medije i milijunima ljudi diljem svijeta prenijele poruku vjernosti i ljubavi.

Malena&Klepetan_Imago

Brojne nagrade i priznanja za kampanju ‘Malena i Klepetan’ dokaz su kako je ljubav tema koja najviše nadahnjuje. Od najprestižnijeg svjetskog festivala u kreativnom oglašavanju u Cannesu, koji je ‘Malenu i Klepetana’ nagradio brončanim Lavom, do brojnih drugih festivala na kojima su svoj sud o najboljima donosila neka od najvećih imena iz svijeta marketinga i medija.

Ovo je potvrda jedinstvene priče o ljubavi koja je dotaknula prvenstveno potrošače, a zatim i stručnjake diljem svijeta.

Nesvakidašnje svjedočanstvo o snazi ljubavi koja nije pokleknula pred brojnim preprekama pronašlo je svoj put do nove edicije Jane Vode s porukom koju krase ilustracije Malene i Klepetana.

Malena&Klepetan_2

Malena&Klepetan_3

Malena&Klepetan

Komentiraj