Kate Hudson poziva ljude na vježbanje pilatesa i otkriva što jesti ljeti

Screenshot YouTube

Kate Hudson  je vrlo aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje kratke video uratke svojih treninga, piše eatingwell.com.

Američka glumica vježba kako bi ostala fit i u formi, a najviše voli pilates. Vježbe težinom vlastitog tijela ili s malim težinama ističu pokretljivost i imaju cilj oblikovanja tijela.

Hudson je ovaj tjedan na Instagramu otkrila tri jednostavne vježbe, za koje je potrebna prostirka i stolac. Kratki trening na podu dnevne sobe je mnogima prihvatljiva opcija, a dobitnica Zlatnog globusa poziva ljude na dodatnu fizičku aktivnost tijekom ljetnih dana.

Kako koristiti stolac za balans i pravilno i polako pomicati noge 42-godišnjoj glumici je pokazao osobni trener. Oblikovanje nogu i stražnjice je mnogima važno. Za dodatno opterećenje se mogu koristiti i utezi za zglobove.

Glumica je otkrila da je u ljetnu prehranu uključila sok od celera, proteinske napitke, zobene pahuljice, açaí i jaja. Uz zelene rezance i povrće preporučuje pripremu malog odreska, ribe ili male količine piletine. 

Komentiraj