Robert Anic/PIXSELL

KARAMARKO U DUHU EUROBASKETA: “Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21.!”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko gostovao je u emisiji Oporbeni zarez Hrvatskog radija. Šefu aktualne Vlade Zoranu Milanoviću Karamarko priprema ‘konačan poraz’, donosi HRT (VIDEO).

“Znate, vodite 20:0 (a basket se igra do 21) i onda se javi neki pametnjaković koji misli da ima najveće mišiće na svijetu i kaže – dosta, sad nećemo više ovako, pobjednik je onaj tko prvi zabije koš. Ne, Milanoviću, zabio sam ti već 20 koševa, zabit ću i ovaj 21. – a ja ću odlučiti kad i na koji način’, izjavio je Karamarko.

Karamarko je uvjeren u pobjedu desne koalicije.
  • “Više nije poroblem matematike, tko će dobiti više glasova i mandata – u svakom slučaju to ćemo biti mi. Međutim, bez obzira na odnos u parlamentu otvaramo se i pružamo ruku svima koji žele pokrenuti korjenite promjene, prvenstveno u gospodarstvu’, poručio je Karamarko.
Ponovio je kako s mnogima razgovara o funkcijama, ali ih nikome ni u jednom trenutku nije obećao.

S javnosti je odlučio podijeliti podatak kako i osobno ima uvid u popise Udbinih suradnika.

“Bio sam zbunjen i zabezeknut kad sam vidio sva ta imena’, kazao je. Zauzeo se za ‘crnogorski’ model problema rješavanja dužnika u švicarskim francima kako bi teret podjednako preuzela i Vlada i banka i dužnici. Stečajnim zakonom, smatra Karamarko, Vlada opet teret prebacuje na leđa vjerovnika. Napominje kako bi se u izbjegličkoj krizi Hrvatska trebala postaviti – pozitivno i racionalno.

Komentiraj