Kandidati se nakon sučeljavanja oglasili na Facebooku

Predsjednički kandidati Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović sinoć su se, nakon sučeljavanja na RTL televiziji oglasili i na društvenoj mreži Facebook.

“Hvala svakome od vas na porukama podrške, bili ste i ostali moja snaga! Večeras ste još jednom imali prilike vidjeti o čemu je na ovim izborima riječ – u nedjelju se ne radi o Kolindi Grabar-Kitarović i Zoranu Milanoviću, nego odlučujemo o tome hoće li Hrvatska do kraja ostvariti ono što zaslužuje, dom u kojem svaka hrvatska obitelj dobro i lijepo živi, ili nas se vraća u nesposobnost, bijes, apatiju, bahatost, podjele, u onaj isti ponor iz kojega smo se jedva izvukli. Znam da ćemo 5. siječnja 2020. slaviti kao još jednu hrvatsku pobjedu, znam jer vjerujem u Hrvatsku, vjerujem u vas – jer vi ste Hrvatska”, stoji u objavio Kolinde Grabar Kitarović.

Kandidat SDP-a i još 12 stranaka te relativni pobjednik u prvom krugu, Zoran Milanović napisao je: “Hvala vam na strpljenju u ovoj dugoj i žestokoj, nadam se ne osobnoj i uvredljivoj kampanji. Bit ću vaš predsjednik, zapuštenu dužnost ću dići na drugu razinu, borit ću se. Svoje znanje i iskustvo koristit ću za dobrobit svih”.

Komentiraj