Zamjenik predsjednika HDSSB-a Karlo Šatvar izjavio je u nedjelju kako stranka u ovome trenutku ne može biti zadovoljna rezultatima izlaznih anketa, koje HDSSB-u predviđaju jedan saborski mandat, ali da mogu biti zadovoljni što, i nakon ovih izbora, ostaju parlamentarna stranka.

U izjavi medijima u izbornom stožeru stranke Šatvar je kazao kako se nada da će daljnji rezultati ipak pokazati da će stranka prijeći izborni prag i u 5. izbornoj jedinici, čime bi, s dva zastupnika, ponovili rezultat s prošlogodišnjih parlamentarnih izbora.

Ocijenio je kako je najbitnije je “da je HDSSB zadržao kontinuitet i da ostaje parlamentarna stranka”.

Potrebno je pričekati konačne rezultate. Situacija na politčkoj sceni je vrlo izjednačena, i biti će vrlo teško sastaviti Vladu, pa je moguće da će naš jedan ili dva mandata igrati odlučujuću ulogu, kazao je Šatvar.

Komentiraj

FOTO:Davor Javorovic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.