HAJDUK SUTRA PROTIV LEVSKOG “Jako ih cijenimo, ali vjerujemo da ćemo ih pobijediti”

HINA/ Mario STRMOTIĆ

Nogometaši Hajduka u četvrtak od 20:415 sati u Dugopolju zaopčinju svoju europsku sezonu u drugom pretkolu Europa lige protiv Levskog iz Sofije. Utakmicu su danas najavili trener Joan Carrillo i kapetan momčadi Zoran Nižić.

Carrillo je rekao da je Hajduk u Levskom dobio čvestoog protivnika s dobrim pojdincima. “Jako ih cijenimo, ali vjerujemo da ćemo ih pobijediti. Mi želimo proći u treće pretkolo Europske lige i uvjeren sam kako moja momčad ima snage to ostvariti u predstojeće dvije utakmice protiv Levskog”, rekao je Carrillo.

Trener je istaknuo kako je momčad dobro pripremljena za prvu utakmicu protiv Levskog te da je on zadovoljan angažmanom svih igrača. Dodao je i da je ‘mali hendikep’ za Hajduk neigranje na svom, poljudskom stadionu, gdje se održava glazbeni festival Ultra.

I Nižić vjeruje u pobjedu Hajduka u sutrašnjoj utakmici. “Mi ćemo od prve minute ići na pobjedu, ali nećemo srljati i bit ćemo istodobno i opreznI”, rekao je. Carrillo sutra neće moći računati na Ivu Grbića i Tomu Bašića.

Komentiraj