HINA/ Denis CERIĆ

GRMOJA ODGOVORIO BAUKU “SDP-ovim dolaskom na vlast počelo je zlato doba Agrokora”

Nakon što je SDP-ov Arsen Bauk jutros na Facebooku objavio kako je MOST kratica za ‘Mi Ostajemo S Todorićem’, preko iste društvene mreže dobio je odgovor od Nikole Grmoje, čiju Vam objavu prenosimo u cijelosti.

“Poručujem kolegi Bauku da je onda SDP kratica za Sva Desetljeća Pljačke. Treba podsjetiti da njihovim dolaskom na vlast 2000. godine počinje zlatno doba Agrokora, a ne treba zaboraviti Linićevu prodaju INE i Bijelih noći i sve druge muljaže i marifetluke za njihovih mandata. Da ne govorimo o silno prisnom odnosu s Emilom Tedeschijem čije bi podrijetlo novca isto trebalo ispitati.

Sve do prije mjesec dana Baukov je prisni kolega Grčić govorio da o problemima Agrokora treba šutjeti. Ipak mu tamo radi supruga.
Svo to vrijeme mi smo spominjali i kriminal i pogodovanje i povlaštene u hrvatskom gospodarstvu.

A SDP-ovce prije pola godine nisam primijetio na premijeri filma Gazda dok je još Todorić bio čvrsto na nogama, barem u javnosti. Valjda im je karta bila skupa”, napisao je Grmoja.

Poručujem kolegi Bauku da je onda SDP kratica za Sva Desetljeća Pljačke. Treba podsjetiti da njihovim dolaskom na vlast…

Posted by Nikola Grmoja on Saturday, April 8, 2017

Komentiraj