HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

GRMOJA “Javna televizija postaje Plenkovićeva privatna televizija”

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u ponedjeljak je na svom Facebook profilu komentirao najavu ukidanja HRT-ove emisije ‘Hrvatska uživo’. “Javna televizija postaje Plenkovićeva privatna televizija”, naslov je Grmojine objave, koju Vam prenosimo u cijelosti:

“Kada pomislimo da nas Hrvatska radiotelevizija više ničim ne može iznenaditi, ona ipak nadmaši samu sebe i njezino vodstvo odluči ukinuti emisiju Hrvatska uživo, vjerojatno zbog toga što je to jedini dio programa kojeg se nije moglo kontrolirati.

Na HRT-u se smijenjuju svi koji nisu na liniji Andreja Plenkovića neovisno o svjetonazoru i opciji koju zastupaju pa smo imali micanje Novokmeta iz Otvorenog i dovođenje HDZ-ovog udarnika Smrtića, ali i ukidanje emisije desnog novinara Tihomira Dujmovića jer je dovodio goste koji su kritizirali Plenkovića.

Javni servis već odavno nije ono što bi trebao biti, ali nadam se da informacija o ukidanju jako gledane emisije koja je brend HRT-a nije istinita. To bi bilo previše i za Plenkovića”, napisao je Grmoja.

Komentiraj